Toiletrolhouder

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

11 artikel(en)

per pagina

Toiletrolhouder

Bent u uw badkamer of uw toilet aan het verbouwen? En wilt u dat alles in de zelfde mooie stijl is afgewerkt? Dan bent u bij Badkamer Warenhuis aan het juiste adres. Bij het verbouwen let u natuurlijk op de kleine details. Zelfs een toiletrolhouder moet mooi afgewerkt zijn om goed bij de rest van de badkamer te passen. In het assortiment van BadkamerWarenhuis vind u verschillende toiletrolhouders in verschillende stijlen van het merk BWH Design. BWH Design is het eigen merk van Badkamerwarenhuis. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Bent u op zoek naar een nieuwe toiletrolhouder voor in uw badkamer? Bekijk dan snel de mogelijkheden online!

Stijlvolle toiletrolhouder kopen

Wanneer u een nieuw toilet aanlegt, is het natuurlijk wel zo fijn dat u ook een toiletrolhouder heeft die goed bij de stijl van de badkamer past. Een mooie badkamer creéert u namelijk door goed op de details te letten. Naast de standaard toiletrolhouder, die rond is met een klepje ervoor, zijn er ook andere varianten beschikbaar bij Badkamer Warenhuis. Zo is er ook een vierkante toiletrolhouder te vinden in ons assortiment. De houders uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo zijn er houders te vinden vanaf 20 euro tot 176 euro. Wanneer u voor een goedkopere variant kiest, hoeft u niet bang te zijn dat deze van slechte kwaliteit is, of dat deze niet goed bij uw inrichting past. Alle toiletrolhouders zijn van het merk BWH Design. BWH Design is ons eigen merk van hoogwaardige kwaliteit. Doordat wij de producten zelf produceren bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs!

Toiletrolhouders bij BadkamerWarenhuis

De meest stijlvolle toiletrolhouders vind u op badkamerwarenhuis.nl. In ons assortiment vind u verschillende handige badkamermeubels voor uw badkamer. Zo kunt u onder andere complete toiletten, baden en andere handige badkamerproducten vinden op onze website. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamerinrichting? Bekijk dan snel het aanbod online!