Toilet Accessoires

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Toilet accessoires

De beste toilet accessoires, stijlvol en van topkwaliteit, vindt u in onze webwinkel. Voor u hebben wij een paar fantastische toilet accessoires die u goed kan gebruiken in het kleinste kamertje. Alle toilet accessoires van het BadkamerWarenhuis zijn door ons zelf ontworpen en ontwikkeld. Door jarenlang het beste sanitair te verkopen en te installeren hebben wij de kennis in huis om te weten welke toilet accessoires u nodig hebt en hoe deze praktisch ontworpen moeten worden. Tegelijkertijd hebben onze huisontwerpers een eigenzinnige, elegante stijl ontwikkeld waardoor de toilet accessoires rust en hygiëne uitstralen. Alle toilet accessoires dragen dan ook de naam van ons huismerk: BWH Design. Enkele toilet accessoires die u bij ons bestelt, zijn:

  • Toiletborstelhouders
  • Zeephouders
  • Zeepdispensers
  • Toiletrolhouders
  • Handdoekring
  • Glazen planchets
  • Handdoekrekken

De juiste toilet accessoires voor het complete toilet

Toilet accessoires hebben twee belangrijke functies. De eerste functie is een praktische. Zo hebt u toilet accessoires nodig voor het reinigen, of dat nu het toilet zelf is of voor uw eigen hygiëne. Zeep, toiletrollen en handdoeken kunnen niet los door het toilet slingeren, want dat is slecht voor uw eigen hygiëne. Tevens gebruikt u de toilet accessoires ook om een bepaalde stijl in het toilet te creëren. Bij dit soort accessoires gaat het vaak om kleine hulpmiddelen die individueel gezien een beperkte invloed hebben op de uitstraling van de sanitaire ruimte. Maar tezamen hebben de toilet accessoires weer een grote invloed op het totaal. Lijkt een moderne, elegante en hygiënische look u iets, dan is BWH Design zeker een aanrader.

Het BadkamerWarenhuis: direct en persoonlijk contact

Wij vinden het als sanitair specialist belangrijk om u goed persoonlijk te woord te staan. Of dat nu fysiek of online is. Zo bent u van harte welkom in onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Maar ook staat u online in direct contact met onze deskundige medewerkers door gebruik te maken van de chatfunctie. Ook is het altijd mogelijk om ons te bellen op 030 – 8771727. Voor een persoonlijk contact en badkamer accessoires van stijlvolle en degelijke kwaliteit gaat u naar het BadkamerWarenhuis, uw sanitair specialist.