Planchetten

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

19 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

19 artikel(en)

per pagina

Planchet

Eigenlijk is een planchet een onmisbare badkamer accessoire. Want zonder planchet krijgen chaos en rommeligheid de overhand: al uw verzorgingsartikelen slingeren door de hele badkamer. Een planchet is daarom altijd een ideale accessoire voor u om te installeren. Hierdoor hebt u een handig plankje waarop u uw tandenborstels, zeepdispensers, deodoranten, parfums en andere verzorgingsmiddelen op kwijt kan. Een planchet uit het assortiment van het BadkamerWarenhuis is bovendien handig te installeren en u bent daarbij gegarandeerd van degelijke kwaliteit. Op ieder planchet zit namelijk een uitstekende garantie. Wij zetten iedere planchet met bijbehorende garantie hieronder even op een rijtje:

 • BWH Design Eris glazen planchet chroom
  Garantie: 5 jaar. De Eris is een eenvoudig, modern ontworpen planchet met rechthoekige chromen bevestiging. Het mat glazen plankje geeft het geheel een verzorgd uiterlijk en is door u eenvoudig schoon te houden.
 • BWH Design Ida glazen planchet chroom
  Garantie: 5 jaar. De Ida heeft ronde bevestigingspunten waar u het glas eenvoudig in kan plaatsen en ook weer uit kan halen. Hierdoor is het eenvoudiger om het plankje snel en goed schoon te krijgen.
 • BWH Design 304 glazen planchet RVS 54 cm
  Garantie: 5 jaar garantie. De 304 is een wat uitgebreider model. Dit planchet heeft namelijk ook een rekje waardoor er minder kans is dat uw spullen hierop minder kans hebben om vanaf te vallen. In tegenstelling tot de Ida en de Eris is dit plankje van helder glas.
 • BWH Round planchet voor montage aan 8mm glas: 2 jaar garantie
  Garantie: 2 jaar. De Round is ook een plankje van helder glas, maar heeft een andere manier van bevestigen dan de voorgaande modellen. Met een glasdikte van 8 mm beschikt u over een stevig planchet, ideaal voor in uw badkamer.

Persoonlijke en directe service bij het BadkamerWarenhuis

Bij het BadkamerWarenhuis geloven wij in persoonlijk en direct contact, of dat nu fysiek, telefonisch of online is. Bezoek daarom onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Daarnaast kunt u ons ook bellen van maandag tot en met zaterdag op 030 – 8771727 en chat u direct online met onze medewerkers. BadkamerWarenhuis: voor directe en persoonlijke service.