Handdoekhouder

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

15 artikel(en)

per pagina

Handdoekhouder

Handdoekhouders zijn in verschillende soorten en maten te vinden, waardoor u deze goed kan afstemmen op de inrichting en stijl van uw badkamer. Of u nou een klassieke of moderne stijl heeft, er is altijd wel een handdoekhouder te vinden welke deze stijl doorzet of er goed bij past. U kunt er voor kiezen om een handdoekhouder te nemen welke recht zijn vormgegeven, een traditioneel en ongecompliceerd ontwerp dat zijn functie prima vervult. Echter is het ook mogelijk om voor andere varianten van de handdoekhouder te kiezen. Zo zijn er ook gebogen exemplaren welke een zelfde functie bekleden maar er toch anders uitzien. Hoe dan ook zijn er verschillende manieren om uw handdoeken goed op te hangen zodat deze niet op de grond of over een badkamermeubel hoeven te liggen. Het voordeel van een handdoekhouder is dat de handdoeken uitgespreid opgehangen kunnen worden en op deze manier dus sneller drogen.

Afmetingen

Ook de afmetingen van de handdoekhouders kunnen verschillen naar uw voorkeur. Maakt u voornamelijk gebruik van grote handdoeken, dan kiest u voor een langere houder. Daar de meeste handdoekhouders beweegbaar zijn, kunt u deze gedeeltelijk omvouwen en hangen de handdoeken u niet in de weg.

Kijkt u voor ons aanbod van verschillende designs rond in onze webshop. Al onze handdoekhouders zijn ontworpen voor een lange levensduur in een vochtige omgeving.