Douchegordijnen

Vanwege onze nieuwe website is deze categorie nog niet gevuld, dagelijks zijn wij bezig onze website verder te vullen.
Gebruik het menu of bovenstaande zoekbalk om verder te navigeren.

Heeft u liever persoonlijk advies neem dan contact op met onze klantenservice via 030-8771727 of stuur een mail naar info@badkamerwarenhuis.nl.

Douchegordijn

Woont u met een groot gezin in één huis, en wilt u dus wat privacy wanneer u in de douche staat? Dan heeft Badkamerwarenhuis goed nieuws voor u! In ons assortiment is een ruim assortiment aan douchegordijnen te vinden. Met een douchegordijn weet iedereen in uw huis wanneer er iemand aan het douchen is, en heeft u altijd volledige privacy wanneer u aan het douchen bent. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft om een mooi douchegordijn op te kunnen hangen. Heeft u interesse in een douchegordijn, en wilt u er al een bestellen? Bekijk dan snel het aanbod online, of kom langs onze showroom!

Ruim aanbod douchegordijnen

Met een mooi douchegordijn uit het assortiment van Badkamerwarenhuis maakt u uw badkamer echt compleet! Een douchegordijn is naast het feit dat het heel erg praktisch is, ook een accessoire die uw badkamer compleet kan maken! De douchegordijnen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, maar ze zijn ook zeker verkrijgbaar zonder patroon. Zo kunt u echt uw eigen stijl toevoegen aan uw badkamer met een douchegordijn met een mooi patroon. Naast dat de gordijnen er erg leuk uit zien, zijn ze ook van zeer goede kwaliteit. Daarom heeft u altijd 24 maanden garantie bij het aankopen van een douchegordijn! Let op: Bij het aankopen van een gordijn zitten er geen ringen bij, deze moet u er nog wel los bij bestellen! De gordijnen hebben zijn 180 x 200 cm en zijn daarom geschikt voor vrijwel elke douche.

Alles voor uw badkamer

Een douchegordijn is een leuke accessoire voor uw badkamer. Bij badkamerwarenhuis vind u de leukste badkamermeubels voor uw badkamer. Zo kunt u uw complete badkamer samenstellen met de producten uit ons assortiment! Van een douche en een bad tot radiatoren en tegels, u vind het allemaal in ons ruime assortiment! Heeft u nog vragen over douchegordijnen, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!