Bekerhouders

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

6 artikel(en)

per pagina

Bekerhouder

Wilt u uw nieuwe badkamer compleet maken? Dan moet u op de kleine details letten! Een van die kleine details is een bekerhouder. Zoals de naam al zegt is een bekerhouder een houder die u aan de muur monteert waarin een een of twee bekers geplaatst kunnen worden. Door gebruik te maken van een bekerhouder zorgt u er voor dat uw wastafel mooi schoon blijft, omdat uw beker voortaan niet meer op de wastafel zelf hoeft te staan. Hierdoor heeft u meer ruimte om de wastafel schoon te maken, en wordt het ook een stuk lastiger om de drinkbeker om te stoten.

Verschillende soorten bekerhouders

Er zijn veel verschillende bekerhouders. De bekerhouders in het assortiment van Badkamerwarenhuis verschillen in formaat, kleur, materiaal en merk. Zo kunt u altijd een bekerhouder kiezen die perfect bij de stijl van uw badkamer past. In ons assortiment vind u bekerhouders van de merken Sapho en BWH Design. Alle houders zijn scherp geprijsd en zijn van hoge kwaliteit. Zo heeft u heel lang plezier van uw nieuwe bekerhouder. Een bekerhouder is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Het is natuurlijk maar een kleine accessoire, en u wilt daarom natuurlijk niet teveel geld aan een houder kwijt zijn. Daarom zijn er in ons assortiment al houders te vinden van 7 euro!

Wilt u een nieuwe houder kopen voor uw beker die perfect past bij de stijl van uw badkamer? Bekijk dan snel het aanbod online, of kom langs onze showroom. Alle houders worden binnen 14 dagen bij u thuis geleverd!

Over Badkamerwarenhuis

Bent u op zoek naar nieuwe badkamermeubels, toilet, baden of andere producten om uw badkamer in één keer compleet te maken? Dan bent u bij Badkamerwarenhuis aan het juiste adres. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw badkamer. Alle producten in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd.