Antikalk

Vanwege onze nieuwe website is deze categorie nog niet gevuld, dagelijks zijn wij bezig onze website verder te vullen.
Gebruik het menu of bovenstaande zoekbalk om verder te navigeren.

Heeft u liever persoonlijk advies neem dan contact op met onze klantenservice via 030-8771727 of stuur een mail naar info@badkamerwarenhuis.nl.

Antikalk

Degelijke antikalk producten in huis hebben? Het BadkamerWarenhuis levert u de juiste antikalk artikelen. Voor u hebben wij verschillende antikalk sanitair geselecteerd waarvan u zeker weet dat deze vrij blijven van kalkaanslag. In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten van onze antikalk producten. We zetten ze even voor u op een rijtje:

  • BWH Design Eris accessoireset chroom
    In deze antikalk accessoireset vindt u een aantal handige sanitaire artikelen die in de badkamer altijd bruikbaar zijn. Deze verchroomde spullen worden niet belast met kalkaanslag waardoor het schoonmaken hiervan eenvoudig is en de levensduur vergroot wordt; u krijgt zelfs vijf jaar garantie op deze accessoires! In de Eris accessoireset vindt u een handige jashaak, toiletrolhouder met klep en een toiletborstelhouder.
  • BWH Design Eris jashaak chroom
    Altijd handig is het om een jashaakje in de badkamer te hebben waaraan u uw badjas kan hangen. Deze antikalk verchroomde jashaak is een product van topkwaliteit waarvan wij niet bang zijn hier een uitstekende garantie van vijf jaar op te bieden!
  • BWH Design Eris glashouder chroom
    Ook handig is een antikalk bekerhouder. Zo’n product krijgt altijd veel te maken met water, tandpasta en andere zaken die aanslag veroorzaken. Maar de bekerhouder is gelukkig door het verchroomde oppervlak eenvoudig schoon te houden. Bovendien is ook deze antikalk bekerhouder van een degelijke en betrouwbare kwaliteit: u krijgt hier maar liefst vijf jaar garantie op!

Antikalk accessoires bestellen

Voor het online bestellen van onze antikalk accessoires, klikt u op het betreffende artikel, laat u uw gegevens achter en wij zorgen ervoor dat de antikalk accessoires in drie dagen bij u in huis zijn. Meer informatie over onze antikalk accessoires vindt u bij het betreffende product of door informatie aan te vragen bij onze deskundige medewerkers. Bel hiervoor 030 – 8771727, gebruik de handige chatfunctie of mail info@badkamerwarenhuis.nl. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen! De beste sanitaire accesoires zoals badkamermeubels, toiletten en baden vindt u bij het BadkamerWarenhuis.