Afvoeren

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 26

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 26

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Afvoer

Een degelijke afvoer vindt u op deze pagina. Wij hebben voor u een paar fantastische artikelen in ons assortiment opgenomen zodat u bij ons altijd een degelijke afvoer voor uw wastafel en/of douchebak bij ons bestelt. Hieronder vertellen we meer over iedere wastafel afvoer die we op deze pagina aanbieden:

 • Bruynzeel Klikwaste rond (afsluitbaar)
  Deze afvoer is een uitstekende klikwaste die u eenvoudig op de afvoer buis installeert. Het ronde verchroomde deksel is niet alleen handig om het water en vuil in de wasbak te houden, ook is het een prachtig stijlelement. Bovendien is het een ongelofelijk stevige afvoer waarop u een garantie van ons krijgt van maar liefst vijf jaar!
 • Douchebaksifon Sapho chroom
  Een degelijke en tegelijkertijd stijlvolle douchebaksifon? Dan is deze afvoer van Sapho een uitstekende keuze. De glanzend chromen afvoer heeft een doorsnede van 90 mm waardoor deze voldoende ruimte biedt voor de doorvoering van het afvalwater. Tevens bent u dankzij de garantie van vijf jaar een lange tijd verzekerd van een goede afvoer in de douchebak.
 • Bruynzeel wastafelplug rond (niet afsluitbaar)
  Deze afvoer is vergelijkbaar met het eerder genoemde model van Bruynzeel, alleen niet afsluitbaar. Desalniettemin een erg stijlvolle keuze als afvoer in uw wastafelbak. En ook hier geniet u van een uitstekende garantie van vijf jaar!

Hebt u hulp nodig bij uw accessoires keuze, dan helpen wij u graag! Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Contact met ons

Wij zijn iedere maandag tot en met zaterdag bereikbaar om u te helpen met vragen en opmerkingen. Bij het BadkamerWarenhuis geloven wij in direct contact en het gesprek. Daarom kunt u met ons online chatten dankzij de handige functie rechts onderaan de pagina. Ook zijn wij tijdens deze dagen telefonisch bereikbaar op 030 – 8771727. Of kom naar onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen; hier vindt u iedere afvoer en alle andere sanitaire artikelen, zoals badkamermeubels en toiletten. Daarnaast helpen wij u hier ook verder met onze diensten, zoals het renoveren van uw badkamer.