Accessoire Sets

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Badkamer accessoireset

Makkelijk en snel alle handige accessoires voor uw badkamer: u bestelt een fantastische badkamer accessoireset bij het BadkamerWarenhuis. Wat u allemaal aantreft in zo’n badkamer accessoireset verschilt per artikel, maar altijd haalt u voor een scherpe prijs de beste accessoires in huis. Wij hebben voor u vier verschillende handige sets klaarliggen met daarin enkele fantastische accessoires voor uw badkamer. We zetten ze hieronder voor het gemak alle vier nog een keer op een rijtje:

 • BWH Design Eris badkamer accessoireset
  Met deze set schaft u drie kwalitatief hoogwaardige accessoires aan: een verchroomde jashaak, een verchroomde toiletrolhouder met deksel en een verchroomde toiletborstelhouder.
 • BWH design Round staande badkamer accessoireset
  Dit fantastische combinatieartikel is een handig ontworpen accessoire die dient als toiletrolhouder en tegelijkertijd als toiletborstelhouder.
 • BWH design Rumba 3-delige badkamer accessoireset
  Met aanschaf van de Rumba-set bent u voorzien van prachtig verchroomde sanitaire accessoires: een handdoekring, toiletrolhouder met deksel en toiletborstelhouder met wandbevestiging
 • BWH design Rumba 6-delige badkamer accessoireset
  Dit is de meest uitgebreide set uit ons assortiment. De 6-delige badkamer accessoireset voorziet u in een toiletrolhouder met klep, dubbele handdoekhaak, handdoekhouder, dubbele handdoekhouder met rotatiemogelijkheid, toiletborstelhouder en een handige handdoekring. In één keer bent u met deze badkamer accessoireset klaar met het bestellen van al uw accessoires.

Bij ons kiest u een badkamer accessoireset van het merk BWH Design, ons eigen huismerk. De artikelen die wij ontwikkelen binnen BWH Design kunnen leunen op jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers en het verkopen en installeren van het beste sanitair. Een badkamer accessoireset van BWH Design staat dan ook voor praktisch, modern design van hoge kwaliteit: u krijgt zelfs twee tot wel vijf jaar garantie op een badkamer accessoireset van BWH Design.

Contactservice

Meer weten over een badkamer accessoireset of andere badkamer accessoires uit ons assortiment, laat het ons weten. U bereikt ons direct online door te chatten met een van onze medewerkers. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op 030 – 8771727 en u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Bij het BadkamerWarenhuis krijgt u snel, direct contact en een badkamer accessoireset van hoge kwaliteit!